Elfin.fi
Fluxel kotiautomaatio control4
Kotiautomaatio Control4 Fluxel Oy

Kotiautomaatio Control4


Control4 kotiautomaatio

Control4 on yritys, joka valmistaa tuotteet ja ohjelmointityökalun itse. Control4 valvoo, että järjestelmien asentajat ovat koulutettuja maahantuojan toimesta ja saavat vasta sitten ohjelmointityökalun käyttöönsä ja mahdollisuuden asentaa Control4 kotiautomaatiojärjestelmiä. Järjestelmänä Control4 kotiautomaatio on hyvin monipuolinen. Merkittävänä ominaisuutena on, että se ohjaa myös Audio ja Video laitteistoja koko rakennuksessa pitäen lisäksi huolen valoista, lämmityksestä, ilmastoinnista jne.

Control4 kotiautomaatiojärjestelmässä on keskusyksikkö, jossa itse ohjelma fyysisesti sijaitsee. Control4 käyttää hyväkseen nykyaikaista nopeaa tietoverkkoa ja internet yhteyttä hyväkseen, joten kotiautomaatio antaa verrattomia mahdollisuuksia yhdistellä laitteita.

Nykyihmisellä on jokapäiväisessä käytössään paljon erilaisia elektronisia AV-laitteita, joita kaikkia ohjataan erikseen kaukosäätimillä tai laitteen luokse menemällä. On älypuhelimia, tablet-tietokoneita, digiboxeja, videotykkejä, vahvistimia. On toinen toistaan hienompia laitteita, joiden käyttäminen yhtenäisenä AV-kokonaisuutena Control4 kotiautomaatio luo uudenlaisen käyttökokemuksen.

Control4 kotiautomaatiojärjestelmän avulla AV ohjelmalähteet käyttöösi kaikkiin tiloihin joissa on televisio tai musiikin kuuntelulaitteet. Voit katsoa elokuvaa olohuoneessa ja jatkaa samaa elokuvaa vaikka makuuhuoneessa vaivattomasti, siirryt vain huoneesta toiseen. Kuvittele elokuvailta tuttavien seurassa: hyvää naposteltavaa ja seurustelua mukavien ihmisten kanssa samalla kun yksi hakee vuokraelokuvaa internetistä, etsii HDMI piuhaa, laittaa läppäriä laturiin, käynnistää videotykkiä ja ajaa kangasta valmiiksi alas tai käynnistää televisiota ja kytkee yhteyden tietokoneeseen. Tämän jälkeen laitetaan äänimaailma kuntoon hienolla kotiteatterilla ja sammutetaan valot ja laitetaan kaihtimet kiinni. Elokuvailta voi alkaa.

TAI: Kotiautomaatiojärjestelmällä voit painaa nappia ja valita ”katso”, painaa Netflix ja kangas tulee alas, videotykki käynnistyy, kotiteatteri menee päälle, kaihtimet sulkeutuvat ja valot sammuvat hitaasti kun kaikki on valmista ja elokuva alkaa. Halutessasi pitää taukoa painat nappia, elokuva pysähtyy, valot menevät päälle, kunnes jatkat elokuvan katselua painamalla play.

Hienoja elämää helpottavia ominaisuuksia on mahdollista saada vaikka kuinka kotiautomaatiolla. Yksinkertaisena esimerkkinä se, ettet enää tarvitse kuin yhden ainoan kaukosäätimen. Conrol4 kotiautomaatiojärjestelmän kaukosäätimellä ohjaat koko taloasi käyttäen television käyttöliittymää hyväksi ja voit laittaa kaikkien laitteiden ohjaimet laatikkoon, sillä Control4 kotiautomaatio hoitaa myös niiden toiminnot.

Valokytkinmalleja on yksi Control4:n oma malli ja muutaman värivaihtoehdon lisäksi nappeihin saa kaiverrukset sekä tausta- ja indikointivalot haluamilla väreillä. Kytkinyksiköllä voidaan järjestelmä ohjelmoida käynnistämään vaikka musiikkisoittolistan ja äänen voimakkuuden säädön tai valojen ohjauksia.

Palaa takaisin Älykoti -sivulle