Elfin.fi
Fluxel sähköurakointi
Sähköurakointi Fluxel Oy

Sähköurakointi ja sähköasennukset

Sähköurakointi ammattitaidolla

Sähköurakoinnissa ja sähköasennustyössä tärkein huomioon otettava asia on turvallisuus. Sähköasentajan tulee työn aikana varmistaa tekemänsä sähkölaitteiston turvallisuus silmämääräisesti ja asennuksen päätyttyä tulos varmistetaan käyttöönottotarkastuksella.

Asennuksen siisteys ja helppokäyttöisyys on laadukkaan sähköasennuksen ja sähköurakoinnin tavaramerkkimme. Pyrimme myös sähkösaneerauskohteissa saattamaan sähkölaitteiston nykypäivän tasolle.

Sähköurakoinnissa emme pyri kilpailemaan yksinomaan hinnoilla vaan panostamme työn laatuun ja lopputuloksen turvallisuuteen. Muovikouruasennukset pyrimme pitämään minimissä ja piilotamme rumat johdot ja rasiat lähes poikkeuksetta kokonaan.

Olemme myös Suomen suurimman sähköasennusliike ketjun Elfinin valtuutettu asennusliike. Temme sähköurakointeja pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Kokemusta eri tyyppisistä sähköasennuksista ja sähköurakoinneista meillä on yli 15 vuoden ajalta ja päivitämme osaamista lisäkoulutuksilla ja sertifiointi tutkinnoilla.

Palaa takaisin