Elfin.fi
Fluxel
Fluxel Oy sähköurakointi sähkösuunnittelu

Sähköliike Fluxel Oy

Sähköurakointi

Sähköliike Fluxel Oy on vuonna 2008 perustettu sähköurakointialan yritys, joka tarjoaa asiakkaille asiantuntevaa ja laatutietoista palvelua eri sähkölaitesovelluksien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Olemme myös Suomen suurimman sähköasennusliike ketjun Elfinin valtuutettu asennusliike. Palvelemme asiakkaitamme pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. Sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Kokemusta eri tyyppisistä sähköasennuksista meillä on yli 15 vuoden ajalta ja päivitämme osaamista lisäkoulutuksilla ja sertifiointi tutkinnoilla.

Lue lisää sähköurakoinnista

 

Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelun tavoite on luoda toimiva kokonaisuus, joka näyttää hyvältä, on turvallinen ja helppo käyttää.

Voimme myös toteuttaa kohteen valaistussuunnittelun asiakkaan toiveiden mukaisesti ja tarjoamme runsaasti toimivia ratkaisuja, joista asiakkaan on helppo valita parhaiten itselle sopiva kokonaisuus. Vaativissa kohteissa voimme toteuttaa älykodin ohjaukset KNX tai Control4 automaatiojärjestelmillä.

Vanhemmissa kohteissa yleensä ehdotamme sähköjärjestelmän päivittämistä nykyvaatimusten mukaiselle turvallisuustasolle, koska useimmissa vanhoissa kohteissa on sähkö- ja paloturvallisuuden kannalta paljon huomautettavaa.

Lue lisää sähkösuunnittelusta